Μενού Κλείσιμο

ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα

Συγκέντρωση στο σχολείο ώρα 07:00 νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το Βόλο, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην 111η πτέρυγα μάχης στην Αγχίαλο και παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στη συνέχεια αναχώρηση για την παραλία του Βόλου, και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ελεύθερη ώρα για φαγητό και ξεκούραση. Κατόπιν άφιξη στο ξενοδοχείο στην Πορταριά, γνωστή και ως «Πόρτα του Πηλίου» και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Προαιρετική ομαδική διασκέδαση.

2η Ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο που ιδρύθηκε το 1909 και διαθέτει εκθέματα από την Προϊστορική, Νεολιθική και την Βυζαντινή περίοδο. Στην συνέχεια περιήγηση στο χωριό Μηλιές, ένα από τα πιο γραφικά χωριά. Παραμονή για φαγητό. Τέλος επίσκεψη στη Μακρυνίτσα ,που έχει θέα στον Βόλο και στον Παγασητικό κόλπο και επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Προαιρετική ομαδική ψυχαγωγία στο Βόλο.

3η Ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας και Βιομηχανικής Ιστορίας ( Κεραμοποιείο Τσαλαπάτα ). Παραμονή για φαγητό και βόλτα στο λιμάνι του Βόλου μέχρι τις 15: 00. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα και στο χώρο του σχολείου περίπου 20:00.

Πατήστε εδώ για φωτογραφίες