Μενού Κλείσιμο

Οδηγίες για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά σας και καλή πρόοδο!

Για την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για τις 13-9-2021 ημέρα Δευτέρα.
  2. Η ώρα προσέλευσης είναι 08:15΄ (όπως και για τις επόμενες ημέρες).
  3. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να προσέλθουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ τα οποία οφείλουν να επιδείξουν στον υπεύθυνο καθηγητή/τρια της τάξης τους κατά την προσέλευσή τους. Το self-test θα πρέπει να έχει γίνει έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Επίσης θα πρέπει να φέρουν μάσκα που θα φορούν στους χώρους του σχολείου.
  4. Η τελετή του αγιασμού θα τελεσθεί στις 9:00 στην αυλή του σχολείου.
  5. Θα διανεμηθούν τα βιβλία για την σχολική χρονιά. Για τους μαθητές της Α΄ Τάξης θα διανεμηθούν σε δύο δόσεις λόγου του μεγάλου όγκου τους.
  6. Θα διανεμηθεί το πρόγραμμα διδασκαλίας  την επόμενη ημέρα.
  7. Θα αποχωρήσουν από το σχολείο περίπου στις 11:00.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  1. Τα παιδιά σας όταν θα προσέρχονται στο σχολείο θα πηγαίνουν στις αντίστοιχες αίθουσες των τμημάτων τους. Στην είσοδο του κτηρίου θα υπάρχουν οι καταστάσεις των τμημάτων και οι ενδείξεις των αντίστοιχων αιθουσών διδασκαλίας. Επίσης θα υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που θα υποδέχονται και θα βοηθούν τους μαθητές/τριες κατευθύνοντάς τους αναλόγως.
  2. Τα παιδιά σας πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο και στυλό καθώς και την σχολική τους τσάντα.
  3. Ιδιαίτερη παράκληση κατά την πρώτη ημέρα να μην προσέλθετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά σας στο σχολείο πριν την αποχώρηση των παιδιών σας. Θα είμαστε στην διάθεσή σας αμέσως μετά.
  4. Η τήρηση των ανωτέρω θα διευκολύνει την ομαλή λειτουργία της σχολικής κοινότητας κατά την πρώτη ημέρα και επομένως και τα παιδιά σας!

Παρακαλούμε δείτε στο συνημμένο αρχείο τις οδηγίες για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων για το έτος 2021-2022

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (COVID-19)