Μενού Κλείσιμο

Ενημέρωση γονέων(Κανονική λειτουργία σχολείου)

Στα πλαίσια του Π.Δ 126  ΦΕΚ Α’ 211/11-11-2016 άρθρο 4 §3, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που επιβάλλουν οι αποφάσεις για τη μη διασπορά COVID-19 , ο σύλλογος διδασκόντων θα είναι στη διάθεσή σας σχετικά με την πρόοδο και φοίτηση των παιδιών σας ως εξής:

  • Έχει ορίσει συγκεκριμένη ημέρα την Τετάρτη και ώρα που θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες (όπως στον επισυναπτόμενο πίνακα). Επίσης για την αποφυγή του συνωστισμού θα υπάρχει αναρτημένος στο σχολείο πίνακας για την αίθουσα που θα δέχεται ο κάθε εκπαιδευτικός.
  • Θα είναι στη διάθεσή σας το υπηρεσιακό e-mail του κάθε εκπαιδευτικού, ούτως ώστε να επικοινωνείτε μέσω e-mail μαζί του, για να κλείνετε συγκεκριμένο ραντεβού.

 Παρατήρηση: Το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αυτό σημαίνει ότι μπορεί το πρόγραμμα που έχουμε αναρτήσει να τροποποιηθεί κάποια στιγμή εκτάκτως για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ανάγκες.

Ενημέρωση γονέων (Λειτουργία σχολείου με τηλε-εκπαίδευση λόγω της Πανδημίας)

Λόγω των έκτακτων συνθηκών  που δημιούργησε στη λειτουργία του σχολείου η πανδημία η επικοινωνία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου θα γίνεται  κάθε Τετάρτη αφού συνδεθούν, τη συγκεκριμένη ημέρα (Τετάρτη) και ώρα , με την διαδικτυακή τάξη του εκπαιδευτικού μέσω του αντίστοιχου url που έχει  κοινοποιηθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ (ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)  Λήψη