Μενού Κλείσιμο

Διάκριση Μαθητών μας στο Μαθητικό Διαγωνισμό «Διατροφή και Υγεία Δοντιών»

Μία από τις δράσεις που ανέλαβε για το σχολικό έτος 2019-20 το σχολείο μας ολοκληρώθηκε πρόσφατα και μας έδωσε μεγάλη χαρά!

Το Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής του Τμήματος Οδοντιατρικής του ΕΚΠΑ  διοργάνωσε Μαθητικό Διαγωνισμό για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσιο-Λύκειο) του νομού Αττικής με θέμα «Διατροφή και Υγεία Δοντιών»

Στον διαγωνισμό  συμμετείχαμε ως σχολείο με δύο δυναμικές ομάδες. Συγκεκριμένα:

Μία ομάδα από την Γ΄ Γυμνασίου απαρτιζόμενη από τις  Ευαγγελία Συμεωνίδη, Αντωνία Σαμαρά, Ναταλία Φασνάκη και Αφροδίτη Φραγκάκη.

Και μία ομάδα από την Β΄ Γυμνασίου απαρτιζόμενη από τον Σπυρίδωνα Ζευγολατάκο, και τις Νατάσα Πούλα, Νικολέτα Στρατή και Μαρίσα Τσαούσι.

Τα παιδιά μας, εν μέσω κορωνοϊού και αναγκαστικού αυτοπεριορισμού, επέδειξαν φιλοπονία και συνέπεια, μελέτησαν το βιβλιογραφικό υλικό, εργάστηκαν με ζήλο και φαντασία και παρουσίασαν με δυναμισμό, κέφι και σοβαρότητα τα αποτελέσματα της εργασίας τους σε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση στις 25/06/2020, στην οποία ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα.

Οι δύο ομάδες μας διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους προσπάθεια και μάλιστα η ομάδα της Γ΄ Γυμνασίου απέσπασε το πρώτο βραβείο που συνοδευόταν και από δωροεπιταγές σημαντικής αξίας.

Αξίζουν, λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά μας, που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Ελπίζουμε, το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι μαθητές μας, αφού οι εκπαιδευτικές αυτές δράσεις αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αποκτήσουν με δημιουργικό τρόπο νέες γνώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *